Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Αντ. Σαμαράς: «Μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας»

«Εξακολουθώ να θεωρώ πως με το κατάλληλο μείγμα οικονομικής πολιτικής μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ μετά τη συνάντησή του στο Μάξιμου με τον πρωθυπουργό, όπου ενημερώθηκε για τα οικονομικά και ελληνοτουρκικά ζητήματα.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, και ερωτηθείς μεταξύ άλλων για το ζήτημα της ενεργοποίησης του μηχανισμού στήριξης, απάντησε πως «όσο λιγότερο μιλάμε, τόσο το καλύτερο για την οικονομία».

Ανέφερε ακόμη πως με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου συζήτησαν σε βάθος «τις κρίσιμες πτυχές αυτή της μεγάλης οικονομικής κρίσης».

«Ο κ. Σαμαράς έχει την άποψη που έχουμε και εμείς, όσο μπορούμε να μη χρησιμοποιήσουμε το μηχανισμό στήριξης, ο οποίος είναι λύση ανάγκης ως δίχτυ ασφαλείας και εμμένουμε σε αυτό», ανέφεραν κυβερνητικοί κύκλοι μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι ίδιοι κύκλοι σημείωσαν ακόμη ότι επιθυμία της Ελλάδας είναι ο μηχανισμός να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμος, ώστε, αν χρειαστεί, να τον ενεργοποιήσουμε, προσθέτοντας ότι έχει τεχνικές λεπτομέρειες τις οποίες πρέπει να επεξεργαστούμε.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: