Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

«Ο ΣΥΝ τρέφει ταξικό μίσος για ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ» λέει ο Θ.Πάγκαλος

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ.Πάγκαλος
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ.Πάγκαλος (Φωτογραφία: ICON )
Αθήνα
Με βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται σε συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή το φραστικό επεισόδιο που είχε με Έλληνες φοιτητές στο Παρίσι το περασμένο Σάββατο.

Αναφερόμενος αρχικά στα φαινόμενα αποδοκιμασίας των πολιτικών, ο κ.Πάγκαλος επισημαίνει ότι πρόκειται για φαινόμενα που «στερούν από τους πολίτες και από τον εκπρόσωπο τους τη δυνατότητα να επικοινωνούν χωρίς ενδιάμεσους».

Τα περιστατικά, συνεχίζει, οφείλονται σε «ελάχιστες αλλά δυναμικές και αποφασισμένες μειοψηφίες» των οποίων «η ιδεολογία και η πρακτική είναι ένας προάγγελος για την εισαγωγή στην τρομοκρατία».

«Πέντε-δέκα άτομα και ένα κινητό τηλέφωνο: αυτά φτάνουν για να δημιουργήσουν ένα μιντιακό γεγονός που χρειάζεται», προσθέτει

Στη συνέχεια στρέφεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «στην κοινωνία παίρνει το 3% αλλά σε συγκεκριμένους χώρους αποτελεί πλειοψηφία ή τη μοναδική φωνή».

«Ο Συνασπισμός εξαρχής υπήρξε ως ένα κόμμα της ελίτ της διανόησης, γι’αυτό και τρέφει βαθύ ταξικό μίσος τόσο για το ΚΚΕ όσο και για το ΠΑΣΟΚ», συνεχίζει.

Προσθέτει δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ισχυρή επιρροή σε πανεπιστήμια ενώ καθηγητές που πρόσκεινται στο κόμμα να προστατεύουν και να καθοδηγούν ομάδες φοιτητών

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: