Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

«Θα συμμετείχα σε κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ» δηλώνει ο Γ.Καρατζαφέρης

«Ο Παπανδρέου φοβάται τις εκλογές»

Επίθεση στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου εξαπέλυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, χαρακτηρίζοντας τον υπουργό Οικονομικών «ανεπαρκή» για να βγάλει τη χώρα από την κρίση
Επίθεση στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου εξαπέλυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, χαρακτηρίζοντας τον υπουργό Οικονομικών «ανεπαρκή» για να βγάλει τη χώρα από την κρίση (Φωτογραφία: ΑΠΕ )
Αθήνα
Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να συμμετείχε σε μια κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία δηλώνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, εκτιμώντας, ωστόσο, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου φοβάται τις πρόωρες εκλογές και πιθανότατα δεν θα τις αποτολμήσει.

Σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί, ενώ υπεραμύνεται του «ναι» στο μνημόνιο, καθώς -όπως λέει- η χώρα δεν είχε εναλλακτική λύση.

Παράλληλα, τραβά μια ξεκάθαρη διαχωριστική γραμμή από τη ΝΔ δηλώνοντας πως «άλλο κόμμα η ΝΔ, άλλο ο ΛΑΟΣ», ενώ επισημαίνει πως η αξιωματική αντιπολίτευση έχει έρθει κοντά στις θέσεις του ΛΑΟΣ.

Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτηρίζει «λίμπερο» τη Ντόρα Μπακογιάννη και εξαπολύει επίθεση στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, χαρακτηρίζοντάς τον «ανεπαρκή» για να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Επίσης, ζητά από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε μια ιδιαίτερα σκληρή διαπραγμάτευση στο πλαίσιο του μνημονίου, προτείνοντας την αξιοποίηση των 300.000 Ελλήνων της Γερμανίας ως μέσο πίεσης προς την Άνγκελα Μέρκελ.

Επισημαίνει δε πως όπως έχει αποδειχθεί με το σκάνδαλο Siemens αλλά και με την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων «οι αξιωματούχοι που πλήρωσαν τα ελληνικά κόμματα και τους υπουργούς είναι άνθρωποι της Μέρκελ, άρα η ίδια ξέρει ότι λάδωσε υπουργούς για να μας πουλήσει ακριβότερα».

Newsroom ΔΟΛ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: