Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ο αποτυχημένος επικεφαλής του Ταχ. Ταμιευτηρίου στη θέση του Παπακωνσταντίνου! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;...


kourdistoportokali
Αποκλειστική αποκάλυψη που συγκλονίζει, σήμερα στο parapolitika.gr!
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του site, ο νυν επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κλέων Παπαδόπουλος φιγουράφει ως φαβορί για αντικαταστάτης του παγκόσμιου γητευτή του χρήματος, κύριου Παπακωνσταντίνου.

Θα υπερθεματίσουμε και θα συμφωνήσουμε.

Είναι ο... κατάλληλος άνθρωπος. Έχει ακριβώς το προφιλ ώστε να διαδεχθεί και να ολοκληρώσει το έργο του κυρίου Παπακωνσταντίνου.

Εκτός από το όνομα “Κλέων” που ταιριάζει απόλυτα, αφού θα κλαίμε όλοι με μαύρο δάκρυ τους προσεχείς μήνες, ο κύριος έχει και το ανάλογο επιχειρησιακό προφίλ.

Επί των ημερών του, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έκανε την υπέρβαση: ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ! Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Ζημιές 32,9 εκατ. ευρώ το 2010 – έναντι κερδών 22,6 εκατομμυρίων ευρώ το 2009. Μην πουν αμέσως οι κακοήθεις ότι μπορεί να τα κατάφερε το 2010, αλλά απέτυχε το 2009.

Μην ξεχνάτε ότι μέχρι τον Οκτώβρη του 2009, υπήρχε ο άθλιος Καραμανλής που επέμενε να βγάζει το ΤΤ κερδοφόρο.

Τι να προλάβει να κάνει ο άνθρωπος σε τρεις μήνες;

Τώρα θα έχει όλον τον καιρό μπροστά του για να ολοκληρώσει το όραμα του προκατόχου του στο υπουργείο οικονομικών. Μπορεί, το απέδειξε το 2010 με τις επιδόσεις του.

Έχετε ακόμα αμφιβολίες; Μα έχουμε το τελειωτικό επιχείρημα. Πριν από λίγους μήνες, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, το υγιέστερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα με την απόλυτη ρευστότητα κατάφερε το ακατόρθωτο. Διαβάστε για να το θυμηθείτε: ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ. ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ.

Κλέων λοιπόν, δαγκωτό. Για να πάμε σίγουρα εκεί που προβλέπουν κορυφαίοι της οικονομίας όπως ο Σόρος, ο Ρουμπινί και άλλοι φιλάνθρωποι. Vote for Kleon. Θέλω τον Κλέωνα υπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: