Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

"Η περιπέτεια του 2007 δεν του δίδαξε τίποτα"...



Ο Γιώργος Παπαχρήστος απαντά στον Β. Βενιζέλο: "Αντιλαμβάνομαι απολύτως τη σπουδή και τον πανικό του"...
O Γιώργος Παπαχρήστος μετά τη διάψευση του Βενιζέλου, για το δημοσίευμα των ΝΕΩΝ - που υπέγραφε ο ίδιος - για το τι συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου απαντά με ένα φαρμακερό σχόλιο:
"Αντιλαµβάνοµαι απολύτως τη σπουδή και τον πανικό του κ. Βενιζέλου από τις αποκαλύψεις για... το τι συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίµου.

Και πράγµατι απαιτείται από µέρους του μεγάλη φαντασία (και όχι µόνο...) να επιχειρεί να διαψεύσει τα αυτονόητα – λ.χ., τι τον εξανάγκασε να επιστρέψει στο Μαξίµου ενώ είχε αποχωρήσει µετά το τέλος της συνεδρίασης; Ή στη µακροσκελή δήλωση ανασκευής όπου πρόβαλε το (άνευ σχολιασµού...) επιχείρηµα ότι µε τα περί ανάκτησης της “πολιτικής διεύθυνσης” της χώρας εννοούσε την... αντιπολίτευση, την κοινωνία των πολιτών, την Αυτοδιοίκηση και τη δικαστική εξουσία, αλλά όχι τηνκυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό!

Σε ό, τι µε αφορά επισηµαίνω απλώς τους υβριστικούς χαρακτηρισµούς που χρησιµοποιεί εις βάρος µου, για να καταλήξω στο συµπέρασµα ότι η µεγάλη περιπέτεια του 2007 δεντου δίδαξε τίποτε".
ΤΑΝΕΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: