Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Καβγάς ΝΔ- ΔΗΣΥ για το «λεφτά υπάρχουν»

newpost.gr

Καβγάς ΝΔ- ΔΗΣΥ για το «λεφτά υπάρχουν»
Σε αντιπαράθεση ΝΔ και Δημοκρατικής Συμμαχίας εξελίχθηκε η δήλωση του Γιάννη Μιχελάκη στην πρωινή εκπομπή του Mega ότι υπάρχουν χρήματα για να επιστρέψουν οι συντάξεις στα 700 ευρώ, όπως εξήγγειλε ο Α. Σαμαράς από το Ζάππειο.


Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, υπογράμμισε ότι το ποσό που απαιτείται για τους χαμηλοσυνταξιούχους θα εξοικονομηθεί από οικονομίες στις δημόσιες σπατάλες και από τα έσοδα που θα προέλθουν από την νομιμοποίηση των αυθαιρέτων για 3 χρόνια.
Ο Γιάννης Οικονόμου εκπρόωπος της ΔΗΣΥ σχολίασε ότι «σε μία περίοδο που ο κίνδυνος της χρεοκοπίας είναι περισσότερο απειλητικός από ποτέ, η ηγετική ομάδα της ΝΔ αντιγράφει πλήρως τη φιλοσοφία που το ΠΑΣΟΚ εφάρμοζε όταν ήταν αντιπολίτευση. Μετά το μηδενισμό του ελλείμματος χωρίς θυσίες, ανακάλυψε σήμερα ότι «τα λεφτά υπάρχουν».
Άμεσα αντέδρασε ο Γ. Μιχελάκης, μιλώντας για «φθηνά επικοινωνιακά κόλπα κάποιων που προσπαθούν να απαξιώσουν την πρόταση Σαμαρά και να προβοκάρουν την απήχηση που είχε». Το «λεφτά υπάρχουν», πρόσθεσε ο κ. Μιχελάκης, «έχει πιστωθεί από τον λαό σε αυτούς που το έλεγαν και σε αυτούς που έκαναν αντιπολίτευση στη λογική του λεφτά υπάρχουν».
Για το ίδιο θέμα ο βουλευτής Χρήστος Σταϊκούρας, δήλωσε (ΝΕΤ) ότι λεφτά θα βρεθούν προσθέτοντας ότι αν υπήρχαν «δεν θα κατηγορούσαμε την κυβέρνηση» για το προεκλογικό της πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: