Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Παπουτσής: «Μαζέψτε τον… Σαρτζετάκη γιατί θα τον αδειάσω»! ...



Μένεα κατά του δημάρχου Αθηναίων τον οποίο αποκαλεί πλέον … Σαρτζετάκη, πνέει ο Χρήστος Παπουτσής με αφορμή το άδειασμα του Καμίνη κατά της Αστυνομίας για τις συνθήκες φρούρησης του κέντρου της πρωτεύουσας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ... δήμαρχος Αθηναίων μετά τη σημερινή δολοφονία ανυποψίαστου πολίτη στην Γ΄ Σεπτεμβρίου ,ετοιμαζόταν να κάνει δηλώσεις και να κατηγορήσει την Αστυνομία για πλημμελή αστυνόμευση , παρά το γεγονός ότι η δική του Δημοτική Αστυνομία αντί να περιπολεί , ασχολείται με το πόσες κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα θα κόψει.

Μόλις ο Παπουτσής έμαθε για τα σχέδια του Καμίνη επικοινώνησε με στελέχη του Μαξίμου και απαίτησε να «μαζέψουν τον Σαρτζετάκη» ειδάλλως θα τον «άδειαζε» ο ίδιος.

Για να πούμε του στραβού το δίκιο, δεν αποκαλεί μόνο ο Παπουτσής «Σαρτζετάκη» τον Καμίνη αλλά το μισό υπουργικό συμβούλιο καθώς τον ταυτίζουν με τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας που πέρασε από τα πολιτικά πράγματα του τόπου αφήνοντας πίσω του μόνο ιστορικά αρνητικές εντυπώσεις και πικρά - ειρωνικά σχόλια.

Άντε και … «αγκαλίτσας»!
parapolitika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: