Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ


Αναστέλλεται από την Τετάρτη η απεργία των εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια, όπως αποφάσισε η Ομοσπονδία των εργαζομένων, εν όψει των δύο συναντήσεων με τη διοίκηση της εταιρίας που έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη και την Πέμπτη...


Η δεκαήμερη απεργία των ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή και λήγει την Τετάρτη. Ήδη είχε αποφασιστεί νέα επταήμερη απεργία, η οποία αναστέλλεται.

«Ευχόμαστε η απόφασή μας για αναστολή να αποδειχθεί ότι συμβάλει στην εκτόνωση» ανέφερε η Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Πετρελαιοειδή, Διυλιστήρια και Χημική Βιομηχανία ανακοινώνοντας την απόφασή της.

Οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ είχαν ξεκινήσει την απεργία τους στις 3 Απριλίου, ζητώντας την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού για τη νέα μονάδα στη Θεσσαλονίκη και σε αντίδραση στις προτάσεις της διοίκησης να συνδεθούν οι αποδοχές με την παραγωγικότητα.

Η διοίκηση των ΕΛΠΕ είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη τόσο για την νέα απεργία όσο και κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου που στις 4 Απριλίου έκρινε νόμιμη την απεργία. Η εκδίκαση είχε αναβληθεί για την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: