Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Σε εξέλιξη το άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο για το Μεσοπρόθεσμο

Ζητούμενο η ενότητα

(Φωτογραφία: ΑΠΕ )
Το Μεσοπρόθεσμο αναμένεται να τεθεί σε τελική έγκριση από το τακτικό Υπουργικό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει την Τετάρτη.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να τονίσει στους υπουργούς ότι τα νέα μέτρα αποτελούν τη μόνη λύση για διέξοδο από την κρίση και θα τους καλέσει να επιδείξουν πνεύμα συνεργασίας.

Κατά πληροφορίες, θα ζητήσει από τους υπουργούς του να διατυπώσουν τυχόν ενστάσεις ή προτάσεις επί του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και θα ζητήσει αποφασιστικότητα. «Αν δεν πιστέψουμε πρώτα εμείς ότι κάνουμε το σωστό, πώς θα μας πιστέψουν οι πολίτες;» λένε ενδεικτικά συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Το μεγαλύτερο κρας τεστ, πάντως, θα είναι η συνεδρίαση του διευρυμένου ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, την Τρίτη, στην οποία αναμένεται να λάβουν μέρος όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να ενημερωθούν για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα από τον υπουργό Οικονομικών και άλλους τέσσερις υπουργούς.

Το απόγευμα της Τρίτης (5 μμ) θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος. Η συνεδρίαση εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος 2012 - 2015 για την οικονομία.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: