Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Μυστική συνάντηση Σημίτη- Παπακωνσταντίνου !


ΜΟΝΟ ΣΤΟ NEWPOST
Μια μυστική συνάντηση, η οποία είχε κρατηθεί σαν επτασφράγιστο μυστικό μεταξύ ενός κλειστού κύκλου κυβερνητικών στελεχών, έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά της εσωκομματικής αντιπαράθεσης και της εσωστρέφειας που ταλανίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα το ΠΑΣΟΚ.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πριν περίπου ενάμισι μήνα, επισκέφθηκε μυστικά τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, του οποίου έχει υπάρξει συνεργάτης και σύμβουλος.
Όταν το γεγονός έγινε γνωστό σε κλειστό κύκλο υπουργών, κάποια σκέφθηκαν ότι μετέφερε κάποιο μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου και ορισμένοι άλλοι ότι ενδεχομένως να εξυπηρετούσε προσωπικούς στόχους. Ο καιρός πέρασε χωρίς κάτι θεαματικό και παραλίγο η συνάντηση να ξεχαστεί.
Ωστόσο, μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Κώστα Σημίτη ότι η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε αναδιάρθρωση, κάτι με το οποίο διαφωνεί κάθετα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αλλά και ο «τσάρος» της οικονομίας, η συγκεκριμένη συνάντηση προσλαμβάνει άλλη διάσταση.
Τα καρφιά του Γ. Παπακωνσταντίνου εναντίον του Κ. Σημίτη, ενισχύουν το ενδεχόμενο ο υπουργός Οικονομικών να έπαιξε ρόλο «αγγελιοφόρου». Μόνον που δεν μπορεί να στοιχηματίσει κανείς ποιος εκ των Σημίτη και Παπανδρέου έστειλε μήνυμα σε ποιον και ποιο ήταν το περιεχόμενο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: