Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Παρακαλώ έναν σε XXXXL για τον κύριο…


“Μελετώντας” το βιογραφικό του Θ.Πάγκαλου στην προσωπική του ιστοσελίδα στάθηκα στην συγκεκριμένη παράγραφο,η οποία αναφέρει όλη κι όλη την επαγγελματική του πορεία:”Από το 1969 μέχρι το 1978 εργάσθηκε στο ανωτέρω( Πάνθεον Σορβόννη) Πανεπιστήμιο ως Εντεταλμένος Διδάσκαλος και Ερευνητής σε θέματα οικονομικής ανάπτυξης, προγραμματισμού και χωροταξίας. Διετέλεσε επίσης Διευθυντής του Ινστιτούτου Οικονομικής Ανάπτυξης του ιδίου Πανεπιστημίου.
Το 1981 εκλέγεται για πρώτη φορά Βουλευτής με το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ), ιδιότητα την οποία κατέχει αδιάλειπτα μέχρι σήμερα”.
Ο κ.Πάγκαλος για όσους δεν το γνωρίζουν έχει γεννηθεί το 1938,δηλαδή είναι 73 ετών.Αρα και πάντα σύμφωνα με το βιογραφικό του,ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεώς μας έχει ιδρώσει τη φανέλα δουλεύοντας 9 ολόκληρα χρόνια (!) και μάλιστα κολλώντας βαρέα ως Εντεταλμένος Διδάσκαλος και Ερευνητής σε θέματα…κάτι τέλος πάντων.Και όχι όπου κι όπου,στη Σορβόννη παρακαλώ!
Από το 1981 δε και για 30 χρόνια τώρα…επάγγελμα πολιτικός.
Να λοιπόν γιατί ο κατατρεγμένος Θ.Πάγκαλος δικαιούται να δηλώνει στα τουρκικά μέσα ότι Όταν οι Τούρκοι δούλευαν, εμείς τεμπελιάζαμε. Τώρα ζούμε τα αποτελέσματα αυτής της κατάστασης”.
Σοφά λόγια από έναν άνθρωπο που έχει ζήσει στο (χοντρό) πετσί του τι πάει να πει σκληρή δουλεία και μεροκάματο στην ξενιτιά.
Υπάρχει όμως εξήγηση για όλα.Το 1968 ,ως αγωνιστής, η χούντα του είχε αφαιρέσει την ελληνική ιθαγένεια।Συνεπώς ή το τραύμα που του άφησε αυτό το γεγονός είναι τόσο πολύ μεγάλο ή…43 χρόνια τώρα το πίστεψε και δεν αισθάνεται πλέον Έλληνας…
http://papaioannou.

Δεν υπάρχουν σχόλια: