Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ο Γιώργος “άδειασε” Ραγκούση και Μπιρμπίλη


Ο Γιώργος “άδειασε” Ραγκούση και Μπιρμπίλη eurokinissi

Η πρωτοβουλία του Χρήστου Παπουτσή, να συναντηθεί με τον δήμαρχο Λαυρεωτικής Κωνσταντίνο Λεβαντή ώστε να κηρυχθεί... ανακωχή στην Κερατέα, φαίνεται πως ενόχλησε τον Γιάννη Ραγκούση και την Τίνα Μπιρμπίλη- δευτερευόντως και τον Θόδωρο Πάγκαλο.

Οι Ραγκούσης και Μπιρμπίλη, σύμφωνα με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα του σημερινού τύπου- οι πληροφορίες ξεκίνησαν από χθες στο διαδίκτυο, θεωρούν ότι ο Παπουτσής μπήκε στα χωράφια τους.

Όμως, όπως φάνηκε, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, απολαμβάνει της πλήρους κάλυψης του Πρωθυπουργού, ο οποίος επίσης επιθυμούσε να υπάρξει “ειρήνη” στην Κερεατέα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής «άδειασε» τους δυο υπουργούς που αντέδρασαν, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για την πρωτοβουλία Παπουτσή, ο οποίος έδρασε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις από την περιοχή. Και όταν ρωτήθηκε για την ενόχληση Ραγκούση- Μπιρμπίλη, η απάντησή του ήταν σαφής: «η κυβέρνηση δρα συνολικά».

Ταυτοχρόνως διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αναβολή του έργου, απομένει μόνο να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες για την υλοποίησή του।

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: