Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Υπέρογκα ποσά για τις μετακινήσεις των συνδικαλιστών της ΔΕΗ...



Την ώρα που το Δημόσιο βουλιάζει και λεφτά δεν υπάρχουν, έρχονται στο φως της δημοσιότητας έγγραφα, τα οποία δείχνουν ότι συνδικαλιστές - εργαζόμενοι λάμβαναν υπέρογκα ποσά μόνο και μόνο, για να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του ΤΑΥΤΕΚΩ και του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ.

Το έγγραφο, που δημοσίευσε το kozan.gr, δείχνει ότι ... συγκεκριμένα άτομα πήραν για το χρονικό διάστημα 01/10/2008 - 31/12/2010, ποσά που φτάνουν στην χειρότερη περίπτωση τα 58.933 και στην καλύτερη τα 130.000 ευρώ!

Και δεν συμβαίνουν μόνο στην ΔΕΗ! Στην ΕΘΕΛ αποκαλύφθηκε κύκλωμα, που χορηγούσε πλαστά πιστοποιητικά αιμοδοσίας σε υπαλλήλους με τα οποία πήραν 3.000 ημέρες άδεια!

Όπως διαπίστωσε το πειθαρχικό συμβούλιο, περισσότεροι από 80 εργαζόμενοι χρησιμοποίησαν τα πλαστά έγγραφα για να πάρουν άδεια, ενώ επισήμως η επιχείρηση «τιμώρησε» τους 19 από αυτούς με αργία που ξεκινούν από 6 ημέρες και φτάνουν το πολύ τις 30!Σύμφωνα με τις έρευνες, τις άδειες χορηγούσε διοικητικός υπάλληλος της επιχείρησης έναντι αμοιβής!!

Κομπίνα χιλιάδων ευρώ ξεσκεπάστηκε και στην ΕΛ.ΑΣ., όπου υπάλληλοι του ταμείου ασφάλισης των σωμάτων ασφαλείας κατηγορούνται για απάτη και υπεξαίρεση. Οι υπάλληλοι έπαιρναν τα χρήματα από συντάξεις με τη χρήση δικαιολογητικών, καταρτίζοντας διπλά και τριπλά παραστατικά για την απόδοση των χρημάτων συνταξιούχων από το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. στο άλλο Ταμείο, με τα οποία οι εμπλεκόμενοι έκαναν εκταμιεύσεις!
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: