Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ο Γ.Παπανδρέου παραπληροφόρησε του ξένους ηγέτες, καταγγέλλει η ΝΔ

Οξύτατη αντίδραση

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης
Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης


Αθήνα
Έκπληκτη δηλώνει η Νέα Δημοκρατία για τα όσα προέκυψαν από τις δηλώσεις στις Κάννες, ότι υπάρχει «δήθεν αμφισβήτηση για την παραμονή της χώρας στην ΕΕ και τη ζώνη του ευρώ». Ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι παραπληροφόρησε του ξένους ηγέτες συμπληρώνοντας ότι «ο κ. Παπανδρέου είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει.»

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Έκπληκτοι παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του κ. Παπανδρέου μετά τη συνάντησή του με τους ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας.

»Τόσο οι δικές του δηλώσεις όσο και της κας Μέρκελ και του κ. Σαρκοζί, αποκάλυψαν ότι ο κ. Παπανδρέου τους παρουσίασε ότι στην Ελλάδα υπάρχει δήθεν αμφισβήτηση για την παραμονή της χώρας στην ΕΕ και τη ζώνη του ευρώ.

»Τέτοιο πρόβλημα είναι προφανές ότι δεν υπάρχει και πάει να το δημιουργήσει -ξαφνικά με άθλια παραπληροφόρηση- ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου.

»Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει, είναι η παραμονή του κ. Παπανδρέου στην Πρωθυπουργία. Ενός ανθρώπου που τολμά να αμφισβητεί την κεντρική εθνική στρατηγική επιλογή της Ευρωπαϊκής πορείας και προοπτικής της χώρας. Επιλογή που χάραξε και μπορεί πλέον μόνον αυτή να εγγυάται, η Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

»Ο κ. Παπανδρέου είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει!»

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: