Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΗ - ΣΟΚ ΓΙΑ ΜΠΑΡΑΖ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ


Φωτόπουλος: «Να νεκρώσουν τα πάντα, να μετρούν καταλήψεις στο Δημόσιο»


Φωτόπουλος: «Να νεκρώσουν τα πάντα, να μετρούν καταλήψεις στο Δημόσιο» 
Πρόταση για μπαράζ καταλήψεων σε υπουργεία, δημόσια κτήρια και οργανισμούς και επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες, με καθημερινή συγκέντρωση των απεργών στοΣύνταγμα, έκανε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος σε σύσκεψη συνδικαλιστικώνστελεχών της ΓΣΕΕ για την προετοιμασία της 24ωρης απεργίας την Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου.

«Στην κυριολεξία να τους κάνουμε να μην προλαβαίνουν να μετρούν τις καταλήψεις, να νεκρώσουν τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φωτόπουλος.

Όπως είπε, για να πετύχει η απεργία χρειάζεται ιδεολογική αντιπαράθεση, προκειμένου να καταδειχθεί ότι τα μέτρα δεν είναι μονόδρομος, και συντονισμός των εργαζομένων στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ, με καταλήψεις, επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες, κτλ.

«Τους πέντε δέκα ή και πενήντα χιλιάδες αγωνιστές μπορούν να τους αντιμετωπίσουν, αλλά τα εκατομμύρια του κόσμου της εργασίας, των απόμαχων της δουλειάς, των ανέργων και της νέας γενιάς που την μετατρέπουν σε δούλους και σκλάβους, όχι», ήταν μία ακόμη χαρακτηριστική αναφορά του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: