Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Καρχιμάκης προς δικαστές: Αφού δεν είστε πορφυρογέννητοι γιατί κρύβετε το πόθεν έσχες;



Καρχιμάκης προς δικαστές: Αφού δεν είστε πορφυρογέννητοι γιατί κρύβετε το πόθεν έσχες;  
Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚΜιχάλης Καρχιμάκης, με νέο του παρεμβατικό σχόλιο σε twitter και Facebook, προ(σ)καλεί τον πρόεδρο των Διοικητικών Δικαστών να μην αρνείται την δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες των δικαστών.

Εύλογα διερωτάται ο κ. Καρχιμάκης γιατί, εφόσον οι δικαστές υπεραμύνονται ότι δεν γεννήθηκαν πλούσιοι και ούτε έχουν καταθέσεις στην Ελβετία, αρνούνται την δημοσίευση των πόθεν έσχες τους. Ο κ. Καρχιμάκης ρίχνει με αυτόν τον τρόπο το γάντι στους εκπροσώπους του δικαστικού σώματος. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ: «Κύριε πρόεδρε των διοικητικών δικαστών μπορώ να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας ότι οι δικαστές δεν έχουν τριφηλη ζωή, καταθέσεις στην Ελβετία, δεν είναι πλούσιοι και πορφυρογέννητοι. Απορώ λοιπόν γιατί αρνείστε την δημοσιοποιήση των πόθεν έσχες απο την ημέρα που μπήκατε στο σώμα, ως δικαστές μέχρι και σήμερα. Είμαι βέβαιος ότι οι πολλοί δικαστές συμφωνούν στην διαφανή δημοσιοποίηση της περιουσιακής τους κατάστασης. Λίγοι είναι αυτοί που αντιδρούν».

ΑΝ.ΓΑΛ. 
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: