Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ


Συνελήφθησαν «χρυσαυγίτες» που έκαναν έλεγχο και έκλεψαν αλλοδαπούς!


Συνελήφθησαν «χρυσαυγίτες» που έκαναν έλεγχο και έκλεψαν αλλοδαπούς! 
Στον ανακριτή Λάρισας οδηγούνται αύριο δυο νεαροί, ηλικίας 24 και 18 ετών, οι οποίοι φορώντας μπλούζες με τα διακριτικά της Χρύσης Αυγής έκαναν ελέγχους σε αλλοδαπούς για να διαπιστώσουν εάν διέμεναν νόμιμα στη χώρα ενώ αναζητούνται άλλοι δυο συνεργοί τους.

Σε βάρος των δύο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για απρόκλητη σωματική βλάβη και ληστεία σε βάρος δύο αλλοδαπών υπηκόων Πακιστάν. Συγκεκριμένα οι δύο νεαροί συνελήφθησαν προχθές το βράδυ στη Λάρισα έπειτα από καταγγελία των δύο αλλοδαπών ότι οι εν λόγω νεαροί μαζί με άλλους δύο φίλους τους τους πλησίασαν και τους ζήτησαν να τους επιδείξουν τα χαρτιά τους, προκειμένου να διαπιστώσουν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Οι αλλοδαποί τους απάντησαν προφορικά ότι είναι νόμιμα στη χώρα και τότε οι δράστες τους επιτέθηκαν και τους κτύπησαν με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν ενώ στη συνέχεια τους άρπαξαν 150 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες υποστήριξαν τόσο στους αστυνομικούς όσο και στον εισαγγελέα ότι δεν είναι μέλη της Χρυσής Αυγής απλώς φορούσαν τις μπλούζες για «επίδειξη». Παράλληλα υπέβαλλαν μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος των δυο αλλοδαπών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και αφέθησαν ελεύθεροι, προκειμένου αύριο να παρουσιαστούν στον Ανακριτή Λάρισας. 


Με πληροφορίες από το tovima.gr
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: