Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Αμοιρίδης:Τίποτα δεν είναι δεδομένο

«Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για την ΔΗΜΑΡ αυτή την στιγμή», δήλωσε ο γραμματέας της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Αμοιρίδης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει στήριξη των μέτρων.
Μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου, ο κ. Αμοιρίδης , ερωτηθείς για τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ που έχουν δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα τόνισε: «Θα πρέπει να υπάρχει όμως και το δεύτερο βήμα, η δεύτερη πρόταση. Δεν ψηφίζουν, πέρα από το τί θα πρέπει να ψηφίσουν και πώς θα πρέπει να ψηφίσουν. Ποιά είναι η επόμενη πρόταση, πάμε σε εκλογές; Αυτό είναι ένα ζήτημα, πολύ σοβαρό. Άρα το να πούμε ότι αυτή τη στιγμή δεν ψηφίζουμε τα μέτρα, δεν παίρνουμε τα 32 δις και πάμε σε εκλογές, θεωρώ ότι είναι αυτοκτονία για τη χώρα. Αυτό που πρέπει να δούμε, είναι, ένα πολύ δύσκολο στοίχημα βέβαια, πώς θα κατανείμουμε δίκαια τα άδικα μέτρα».

Eρωτηθείς για το εάν θα πάμε σε εκλογές o κ. Αμοιρίδης απάντησε: «Προσέξτε, εγώ δεν έχω αποκλείσει κάτι. Εξάλλου η ΔΗΜΑΡ έχει εκείνα τα θεσμικά όργανα που είναι τόσο βαθιά δημοκρατικά, όπως θα γίνει και η Κεντρική Επιτροπή την Κυριακή που θα μιλήσουμε πάνω σε αυτή τη διαδικασία και εκεί θα παρθούν και οι αποφάσεις. Αυτό που εγώ μπορώ να διαπιστώσω είναι ότι αν μπορούμε να ισχύσει τα ισοδύναμα, που λέει ο κ. Κουβέλης, να υιοθετηθούν και να μπουν στο παλιό Μνημόνιο»

«Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για την ΔΗΜΑΡ αυτή την στιγμή», επισήμανε ο κ. Αμοιρίδης και κατέληξε: «Εκτιμώ ότι οι συνάδελφοί μου μπορεί να έχουν τις αγωνίες τους..., θα ξαναπώ όμως ότι θα πρέπει να υπάρχει δεύτερη πρόταση. Και να είστε σίγουρος ότι πολλά από αυτά, αν όντως δεν έρθουν με τις υπεύθυνες προτάσεις της ΔΗΜΑΡ, δεν μπορώ να σας πω σίγουρα ότι θα υπάρξει στήριξη των μέτρων που θα προτείνει ο υπουργός Οικονομικών»



Πηγή:e-volos.gr
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: